Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ηρακλείου: Νέο συλλαλητήριο, την Κυριακή 12 Μάρτη, στις 11πμ στην Πλ. Ελευθερίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο μας χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο του Ηρακλείου. Ένωσαν τη φωνή τους με τους μαθητές και τους φοιτητές που έδωσαν βροντερό παρόν στην απεργιακή κινητοποίηση. Πλημμύρισε το κέντρο του Ηρακλείου από αγανάκτηση και οργή για το έγκλημα στα Τέμπη. Ένα έγκλημα που έχει ενόχους με ονοματεπώνυμο, τους οποίους φρόντισαν να αναδείξουν με τα συνθήματά τους οι χιλιάδες διαδηλωτές στο Ηράκλειο και σε κάθε πόλη της χώρας μας. «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία το έγκλημα αυτό έχει ιστορία», «Οι ράγες τις ανάπτυξης βάφτηκαν με αίμα, ποτέ δε θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα τρένα» και δεκάδες άλλα συνθήματα ταρακούνησαν τους δρόμους του Ηρακλείου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχτούμε ούτε να κουκουλωθεί ούτε να ξεχαστεί η δολοφονία των 57 επιβατών στα τρένα του θανάτου.

Το Συνδικάτο μας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου για νέο συλλαλητήριο, την Κυριακή 12 Μάρτη, στις 11πμ στην Πλ. Ελευθερίας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου των Τροφίμων- Ποτών που νιώθουν την οργή και την αγανάκτηση, να βρεθούν με το Συνδικάτο μας στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Όσους σήμερα έκαναν το βήμα και απέργησαν για πρώτη φορά, όσοι βρέθηκαν μαζί μας σήμερα στο μπλοκ του Συνδικάτου, πίσω από το πανό με το σύνθημα «Τα κέρδη τους- Οι νεκροί μας», όσους ήθελαν να κατέβουν σήμερα αλλά δεν τα κατάφεραν. Να οργανωθούν στο Συνδικάτο, να συζητήσουμε πως θα βελτιώσουμε τις συνθήκες στους χώρους δουλειάς, για να πάψει να μπαίνει το κέρδος πάνω από τη ζωή μας.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΊΞΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ 11πμ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...