Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων:Κάλεσμα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Δημοσιεύτηκε στις

            Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους, μαθητές, φοιτητές που πλημμύρισαν τα Χανιά στην απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μάρτη και βροντοφώναξαν «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».

Είναι το σύνθημα όλου του λαού και αποτυπώνει το χρέος που έχουμε ώστε να μη συγκαλυφθεί τίποτα.Γιατί για όλους εμάς η τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη δεν ήταν ένα ακόμη δυστύχημα, ήταν ένα ακόμη έγκλημα. Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα για  το οποίο εδώ και καιρό είχαν προειδοποιήσει τα Σωματεία των Σιδηροδρομικών. Ένα έγκλημα που έχει τη σφραγίδα όλων όσων κυβέρνησαν στη χώρα μας και άφησαν τον σιδηρόδρομο με τεράστιες ελλείψεις και κενά στην ασφάλεια των δρομολογίων και των ανθρώπινων ζωών.

Την στιγμή που χιλιάδες λάου διαδήλωναν στο κέντρο των Χανίων , η εργοδοσία του κλάδου του εμπορίου απειλεί να απολύσει απεργούς που έκαναν το αυτονόητο χρέος στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών, των φοιτητών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους, ώστε  μη συγκαλυφθεί και αυτό το έγκλημα και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι .

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Απαιτούμε : ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ

Θα μας βρουν μπροστά τους ,ενωμένο όλο το εργατικό  λαϊκό κίνημα!!!

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά

Συμμετέχουμε στο αυριανόσυλλαλητήριο που καλεί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου και οι φορείς των Υγειονομικών της Πόλης μας για τα ζητήματα της Υγείας στις 17:00μ.μ.  στην πλ. Δημοτικής Αγοράς.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα Πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία, στους φορείς του Νομού Χανίων να συντονίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας με νέα κινητοποίηση την Κυριακή 11:00π.μ. στην πλ. Δημοτικής Αγοράς

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...