Α΄ΕΛΜΕ: Στις 8 του Μάρτη συμμετέχουμε στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και στις συγκεντρώσεις

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 8 του Μάρτη συμμετέχουμε στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και στις συγκεντρώσεις!

Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί

Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!

 Η σύγκρουση στα Τέμπη δεν ήταν ατύχημα, ούτε δυστύχημα… Ήταν έγκλημα όλων των κυβερνήσεων και της Hellenic Train. Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, για το οποίο προειδοποιούσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο Σιδηρόδρομο.

Η ελάχιστη απόδοση δικαιοσύνης στη μνήμη των θυμάτων είναι να μην συγκαλυφθεί σε καμία του πλευρά το έγκλημα. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους!

Ο μόνος τρόπος για να μην επαναληφθεί το έγκλημα είναι να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του σιδηρόδρομου, να μην ξανακουστούν οι λέξεις κόστος, κέρδος όταν μιλάμε για την ασφάλεια του λαού.

Η Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καλεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στο Άγαλμα Βενιζέλου,                           στην Απεργιακή Συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι και                   στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στις 7:00 το απόγευμα,    στα οποία καλούν ήδη δεκάδες Εργατικά Σωματεία και Φορείς της Θεσσαλονίκης, Φοιτητικοί Σύλλογοι της πόλης, για να δώσουμε ουσιαστικό νόημα, να παλέψουμε για να γίνει πράξη η ευχή όλων μας:

 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

 

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Απόστρατων Στρατιωτικών : Κάλεσμα στο συλλαλητήριο 28 Σεπτέμβρη στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας

Οι εκρήξεις και η φωτιά που ακολούθησε στα διυλιστήρια της MOTOR OIL στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας,...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ν. Ξάνθης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στηρίζοντας τον Λαό της Παλαιστίνης

Πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης, το...