Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών :Τώρα είναι η ώρα του αγώνα! Για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΕΓ της ΟΕΝΓΕ εκφράζει τη θλίψη και την οργή της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά. 

Είναι αδιανόητο τον 21ο αιώνα η κίνηση στους σιδηροδρόμους να διεξάγεται χειροκίνητα και να μην εξασφαλίζονται όλες οι αναγκαίες υποδομές για την ασφαλή μετακίνηση μας.

Δεν ανεχόμαστε να υπάρχουν αποδιοπομπαίοι τράγοι για να βγαίνει λάδι η πολιτική του κόστους οφέλους,των ιδιωτικοποιήσεων και της απελευθέρωσης των πάντων που με ευλάβεια υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά.

Τώρα είναι η ώρα του αγώνα! Για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στις μεταφορές οι οποίοι εδώ και καιρό προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο ατυχήματος.Όλες και όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11:00 π.μ.

Περισσότερα

Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Αρένες οι χώροι δουλειάς. Άλλος ένας εργάτης έχασε την ζωή του

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας καταγγέλλει το νέο εργατικό “ατύχημα” που σημειώθηκε χθες...

Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Ν. Πέλλας: Διακήρυξη και το πρόγραμμα αρχαιρεσιών του Σωματείου

Στη μάχη για ακόμα πιο δυνατό σωματείο για τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου! Με πείσμα...

Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Ιωαννίνων: To δώρο Χριστουγέννων είναι κεκτημένο μας δικαίωμα

To δώρο Χριστουγέννων είναι κεκτημένο μας δικαίωμα! Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και οι εργαζόμενοι...