Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Η σύγκρουση στα Τέμπη δεν είναι ατύχημα, ούτε δυστύχημα…

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους και την νεολαία που πήρε μέρος στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα, και δηλώνουμε πως θα συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά ενάντια στη σχεδιασμένη προσπάθεια συγκάλυψης, ώστε να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες, να μην περάσει το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών στη λήθη.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Η σύγκρουση στα Τέμπη δεν είναι ατύχημα, ούτε δυστύχημα…

Είναι έγκλημα όλων των κυβερνήσεων και της Hellenic Train. Η ελάχιστη απόδοση δικαιοσύνης στη μνήμη των θυμάτων είναι να μην συγκαλυφθεί σε καμία του πλευρά το έγκλημα. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους! Ο μόνος τρόπος για να μην επαναληφθεί το έγκλημα είναι να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του σιδηρόδρομου, να μην ξαναακουστούν οι λέξεις κόστος, κέρδος όταν μιλάμε για την ασφάλεια του λαού.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, και τον λαό να μπουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης σε κάθε εργασιακό χώρο, να πυκνώσουν οι συζητήσεις στις βάρδιες στα διαλείμματα, με συσκέψεις, γενικές συνελεύσεις, να ντυθούν με πανό οι πύλες των εργοστασίων και οι πόρτες των επιχειρήσεων, να γίνει η θλίψη και η οργή μας η φωνή των νεκρών, για να μην ξεχαστεί το έγκλημα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες να πάρουν μέρος μαζικά την Τετάρτη 8/3 στις 10πμ στη Πλατεία  στην πρωινή 24ωρη απεργιακή συγκέντρωση και το απογευματινό   συλλαλητήριο που καλούν την ίδια μέρα στις 6μμ στη Πλατεία   το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και τα σωματεία και φορείς .

Οι εργαζόμενοι μέσα από τα Συνδικάτα μας μπορούμε να παρέμβουμε καθοριστικά ώστε όχι μόνο να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες στην αντιλαϊκή πολιτική και τους εκφραστές της, αλλά να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή τον αγώνα για να μην σακατεύεται κανείς, να χάνει τη ζωή του στον 21ο αιώνα για τα κέρδη μιας χούφτας παράσιτων, που αδιαφορούν για τη ζωή και την ευημερία μας.

Παλεύουμε για ασφαλείς, δημόσιες και φτηνές σιδηροδρομικές μεταφορές, ενάντια στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή κόστος.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3

10πμ στην 24ωρη Απεργιακή συγκέντρωση

6μμ στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο

 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Απόστρατων Στρατιωτικών : Κάλεσμα στο συλλαλητήριο 28 Σεπτέμβρη στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας

Οι εκρήξεις και η φωτιά που ακολούθησε στα διυλιστήρια της MOTOR OIL στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας,...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ν. Ξάνθης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στηρίζοντας τον Λαό της Παλαιστίνης

Πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης, το...