Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Επανερχόμαστε στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα που συντελέστηκε στη περιοχή των Τεμπών

Δημοσιεύτηκε στις

Επανερχόμαστε στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα που συντελέστηκε στη περιοχή των Τεμπών, με τη μετωπική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών και τα ανύπαρκτα μέτρα ασφάλειας.

Ενημερώνουμε ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται σπουδαστές της ΑΕΝ/Μακεδονίας εκ των οποίων ο ένας με σοβαρά τραυματισμένος  και ευχόμαστε σε όλους τους τραυματισμένους καλή ανάρρωση.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ συγχαίρει το Δόκιμο Μηχανικό της ΑΕΝ/Μακεδονίας, συνάδελφο Αλικανιώτη Ανδρέα, για την ανθρωπιά και την αυταπάρνηση, που επέδειξε και παρότι ο ίδιος τραυματισμένος, συνέβαλε στον απεγκλωβισμό συνανθρώπων μας από το τρένο.

Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό, μαζικό παρών στη σημερινή κινητοποίηση – διαμαρτυρία  του Εργατικού Κέντρου Πειραιά,  στις 6 το απόγευμα, έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (Λ. Συγγρού 41 & Πετμεζά 13).

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...