Πανελλήνια Ένωση Αρχιθαλαμηπόλων – Θαλαμηπόλων Ε.Ν.: Δυστυχώς αυτό το πολύνεκρο και τραγικό δυστύχημα, μας ξυπνάει μνήμες ναυτικών ατυχημάτων

Δημοσιεύτηκε στις

Η Πανελλήνια Ένωση Αρχιθαλαμηπόλων – Θαλαμηπόλων Ε.Ν. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, της ανείπωτης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Το τραγικό δυστύχημα επιβεβαιώνει την επικινδυνότητα της γραμμής (μπροστά στο κέρδος όλα επιτρέπονται). Είναι η γραμμή διατήρησης και χειροτέρευσης των όρων εργασίας των εργαζομένων και υπονόμευσης της ασφάλειας των επιβατών.

Δυστυχώς αυτό το πολύνεκρο και τραγικό δυστύχημα, μας ξυπνάει μνήμες ναυτικών ατυχημάτων («Norman Atlantic» – «Euroferry Olympia») με δεκάδες θανάτους, τραυματισμούς και αγνοούμενους, για τα οποία και εμείς από την πλευρά μας είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου με προειδοποιητικές επιστολές μας που κατέληξαν – δυστυχώς – στον κάλαθο των αχρήστων.

Η Ένωση μας θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 18:00 μμ, έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (Λεωφ. Συγγρού 41).

Περισσότερα