Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Δεν θα μείνουμε θεατές σε αυτό το έγκλημα.

Δημοσιεύτηκε στις

To Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους της πολύνεκρης τραγωδίας.

Δεν είναι για ακόμα μια φορά “η κακιά στιγμή”. Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής ιδιωτικοποιήσεων που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, που αντιμετωπίζουν το δικαίωμα μας στην ασφαλή μετακίνηση με λογική κόστους και οφέλους, με τα αποτελέσματα να είναι ορατά…

Η ανταλλαγή ευθυνών μεταξύ Hellenic Train και ΟΣΕ είναι κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στις τεράστιες ευθύνες και των δύο εταιριών για τα ανεπαρκέστατα μέτρα ασφαλείας. Το γνωστό παιχνίδι της μπάλας στην εξέδρα δεν πρέπει να συγκαλύψει την τεράστια πολιτική ευθύνη που υπάρχει τόσο για το απαρχαιωμένο σιδηροδρομικό δίκτυο, όσο και για το ελλιπέστατο προσωπικό, απόρροια και αυτό των ιδιωτικοποιήσεων, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν θα μείνουμε θεατές σε αυτό το έγκλημα. Δεν θα επιτρέψουμε η ανάγκη μας στις μετακινήσεις, η ανάγκη μας για αξιοπρεπή ζωή να μπαίνει στο ζύγι επιχειρηματικών συμφερόντων.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ, στις 18:00 μ.μ., στην κινητοποίηση των συνδικάτων, έξω από τα γραφεία της Hellenic Train(Λ. Συγγρού 41 & Πετμεζά 13)!

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Απόστρατων Στρατιωτικών : Κάλεσμα στο συλλαλητήριο 28 Σεπτέμβρη στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας

Οι εκρήξεις και η φωτιά που ακολούθησε στα διυλιστήρια της MOTOR OIL στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας,...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ν. Ξάνθης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στηρίζοντας τον Λαό της Παλαιστίνης

Πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης, το...