Το Συνδικάτο Μετάλλου χαιρετίζει την καθολική συμμετοχή στην απεργία των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου, οι οποίοι σήμερα 1/3/2023 με την καθολική συμμετοχή στην απεργία διεκδίκησαν την υπογραφή ΣΣΕ. Η σημερινή απεργία αποτελεί συνέχεια των κινητοποιήσεων που κάνουμε για να καταφέρουμε να υπογραφεί η ΣΣΕ. Από την έναρξη μέχρι τη λήξη της απεργίας κανένας εργαζόμενος δε μπήκε για δουλειά.

Η προκήρυξη της απεργίας έγινε με την απόφαση που πήραμε οι  εργαζόμενοι μέσα από τη συνέλευση μας που έγινε στο χώρο εργασίας μετά το κάλεσμα του παραρτήματος του Συνδικάτου μας στον όμιλο Σπανόπουλου και συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων.

Είναι άμεση ανάγκη να γίνει πράξη η διεκδίκηση μας για υπογραφή ΣΣΕ. Καλούμε την εταιρεία να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις που είχε κάνει σε προηγούμενες συναντήσεις που είχαμε  και να φέρει την αντιπρόταση της, με βάση την πρόταση που τους έχουμε καταθέσει. Δε θα κάνουμε πίσω, θα συνεχίσουμε με όποια μορφή αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας και όλοι οι εργαζόμενοι εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στις οικογένειες των αδικοχαμένων στο δυστύχημα στα Τέμπη. Παράλληλα εκφράζουμε την οργή μας για το γεγονός ότι ενώ υπήρχαν καταγγελίες, Κυβέρνηση και ιδιοκτήτρια εταιρεία,  δεν έπαιρναν κανένα απολύτως μέτρο.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Συμμετέχουμε στη παναττική σύσκεψη στις 30 Σεπτέμβρη

H ΟΕΝΓΕ συντονίζει τον αγωνιστικό της βηματισμό με δεκάδες σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού  ...

Αγωνιστική Συνεργασία Εργατικού Κέντρου Εύβοιας: Να σταματήσει τώρα ο εκφυλισμός

Στις 17/09/2024 ξεκίνησαν οι εκλογές στο «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ». Πρόκειται...