Αναβολή κινητοποίησης του ΕΚ Λαυρίου Αν. Αττικής λόγω της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς και τους οικείους των νεκρών της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη που προήλθε από την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Εκφράζουμε επίσης την συμπαράστασή μας σε όσους έχουν τραυματιστεί και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους.

Λόγω της ανείπωτης τραγωδίας η σημερινή κινητοποίηση του Εργατικού κέντρου και φορέων της Αν. Αττικής στο Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και της δημιουργίας Δημόσιου Νοσοκομείου στην περιοχή μας, αναβάλλεται και θα ανακοινωθεί εκ νέου μέσα στον Μάρτιο.

Οι ευθύνες της σημερινής τραγωδίας έχουν όνομα και είναι η πολιτική όλων των κυβερνήσεων που καταδικάζει τις λαϊκές ανάγκες για τα κέρδη μιας παρασιτικής τάξης στην κοινωνία μας.

Είναι η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που σε όλους τους τομείς όπως και σε αυτόν της Υγείας, των μεταφορών και αλλού καταδικάζουν την ζωή του λαού.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια του δυστυχήματος που έχει συγκλονίσει την χώρα, κυρίως όμως καλούμε τον λαό και τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη σε αυτήν την πολιτική και να παλέψουν για τις σύγχρονες δικές τους ανάγκες. Ανάγκες που έρχονται σε κόντρα με αυτές των μονοπωλιακών ομίλων με τραγικά αποτελέσματα όσα (ξανα)ζούμε από χτες το βράδυ.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...