ΕΛΜΕ Πειραιά : Προγραμματισμός αγωνιστικών πρωτοβουλιών το επόμενο διάστημα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, ενημερώνει για τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος, για την αποτροπή των αντιεκπαιδευτικών σχεδιασμών της κυβέρνησης:

1) Διαδικτυακή σύσκεψη με νεοδιόριστους συναδέλφους/συναδέλφισσες της ΔΙΔΕ Πειραιά την Πέμπτη 2/3 16:00, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν μέρος και οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες από τον Αργοσαρωνικό και τα Κύθηρα  (θα υπάρχει ξεχωριστή πρόσκληση)

2) Κινητοποίηση στο ΥΠΑΙΘ την Παρασκευή 3/3 14:30 με αίτημα την ίδρυση Τμήματος Ένταξης στην πόλη του Περάματος

3) Σύσκεψη με Ένωση, Συλλόγους Γονέων, γονείς κι εκπαιδευτικούς από τα σχολεία του Περάματος, από κοινού με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου-Περάματος, για την ανάγκη να αποτραπούν τα αντιεκπαιδευτικά κυβερνητικά σχέδια για την αξιολόγηση το Σάββατο 4/3 18:00 στο 2ο Γυμνάσιο Περάματος (θα ακολουθήσει πρόσκληση)

Σκοπός του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ είναι να προχωρήσει σε αντίστοιχες συσκέψεις με γονείς κι εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στις άλλες περιοχές (Πειραιά, Νίκαια-Ρέντη, Κορυδαλλό, Σαλαμίνα), που θα καταλήξουν σε παμπειραϊκό Συλλαλητήριο.

4) Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά την Τρίτη 7/3 14:00 στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά (θα ακολουθήσει ανακοίνωση)

5) Διαδικτυακή σύσκεψη με Διευθυντές/Διευθύντριες σχολικών μονάδων ΔΙΔΕ Πειραιά την Πέμπτη 9/3 18:00, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν μέρος και οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες από τον Αργοσαρωνικό και τα Κύθηρα (θα ακολουθήσει πρόσκληση).

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Όχι στην διάλυση και το κλείσιμο των δημοσίων υπηρεσιών στην Ψυχική Υγεία και την απεξάρτηση

Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ καταγγέλλει την ξαφνική και με απαράδεκτο τρόπο μετακίνηση 4...

Σωματείο Εργαζομένων Hellenic Quality Foods Εύβοιας: Νίκη στον αγώνα των συναδέλφων στην ΦΑΓΕ

NIKH ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΦΑΓΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ Οι...

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό της 22χρονης μητέρας από τον σύζυγο της στην Άμφισσα

Καταδικάζουμε απερίφραστα τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό που δέχτηκε η 22χρονη μητέρα από τον σύζυγό της...