Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Συνεχίζουμε την συλλογή και αποστολή βοήθειας στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

Η Γενική Συνέλευση των μελών του ΠΣΣΔΤ της Αττικής εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους λαούς της Τουρκίας και Συρίας που επλήγησαν από τους πρόσφατους φονικούς σεισμούς, στους εργαζόμενους και συνταξιούχους. Αισθανόμαστε βαθιά οδύνη για τα χιλιάδες θύματα, που έχασαν τη ζωή τους κάτω από τα ερείπια που άφησαν οι σεισμοί. Νιώθουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας στις δυο χώρες, που καταστράφηκε το βιός τους και προσπαθούν να επιβιώσουν εγκαταλειμμένοι από το επίσημο κράτος, στηριζόμενοι μόνο στη βοήθεια και προσφορά των συμπολιτών τους και από τη διεθνιστική, αδελφική συνεισφορά των γειτονικών λαών, όπως του ελληνικού.

Η εργατική τάξη, οι συνταξιούχοι της χώρας μας ανταποκριθήκαμε άμεσα στο διεθνιστικό καθήκον μας για την συλλογή και αποστολή βοήθειας στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.

Καλούμε τους συναδέλφους, μέλη του συλλόγου μας να συνεχίσουν να προσφέρουν μάθε δυνατή συνεισφορά για τον σκοπό αυτό, μέσω των τοπικών φορέων, συλλόγων, επιτροπών εργαζομένων στις γειτονιές τους.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα συμμετοχής στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

Όλες και όλοι στο μεγάλο Πανελλαδικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, 17.30...

Καταγγελία Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας – Η κυβέρνηση καταργεί την κυριακάτικη αργία στο εργοτάξιο του Βοτανικού στην Αθήνα

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη φωτογραφική τροπολογία που εισάγει στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας – Όλοι στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 5.30μμ, ΣΤΗΝ...