Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Συνεχίζουμε την συλλογή και αποστολή βοήθειας στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

Η Γενική Συνέλευση των μελών του ΠΣΣΔΤ της Αττικής εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους λαούς της Τουρκίας και Συρίας που επλήγησαν από τους πρόσφατους φονικούς σεισμούς, στους εργαζόμενους και συνταξιούχους. Αισθανόμαστε βαθιά οδύνη για τα χιλιάδες θύματα, που έχασαν τη ζωή τους κάτω από τα ερείπια που άφησαν οι σεισμοί. Νιώθουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας στις δυο χώρες, που καταστράφηκε το βιός τους και προσπαθούν να επιβιώσουν εγκαταλειμμένοι από το επίσημο κράτος, στηριζόμενοι μόνο στη βοήθεια και προσφορά των συμπολιτών τους και από τη διεθνιστική, αδελφική συνεισφορά των γειτονικών λαών, όπως του ελληνικού.

Η εργατική τάξη, οι συνταξιούχοι της χώρας μας ανταποκριθήκαμε άμεσα στο διεθνιστικό καθήκον μας για την συλλογή και αποστολή βοήθειας στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.

Καλούμε τους συναδέλφους, μέλη του συλλόγου μας να συνεχίσουν να προσφέρουν μάθε δυνατή συνεισφορά για τον σκοπό αυτό, μέσω των τοπικών φορέων, συλλόγων, επιτροπών εργαζομένων στις γειτονιές τους.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...