Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους Σπουδαστές που έχουν καταλάβει τα Κρατικά θέατρα

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Βασίλης Παρασκευόπουλος, μαζί με την Πρόεδρο του Πανελληνίου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών Νατάσα Μποφίλιου και τον Γιώργο Πέρρο εκπρόσωπο της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, βρέθηκαν την Κυριακή 12/2 στην κατάληψη του κτηρίου του Εθνικού Θεάτρου στην Αγ. Κωνσταντίνου για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των Σπουδαστών.

Οι εκπρόσωποι των Καλλιτεχνικών Σωματείων ζήτησαν από τη Συνέλευση των Σπουδαστών τη συνεργασία για τη διεξαγωγή της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, η οποία θα εκφράζει τα αιτήματα των Καλλιτεχνών αλλά και την αλληλεγγύη στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Τέλος παραδόθηκε υλική βοήθεια στους καταληψίες, η οποία συγκεντρώθηκε από Εργατικά Συνδικάτα μέσω της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Περισσότερα

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε και δεν θα συνηθίσουμε το έγκλημα

28/02/2023 - 3 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε! Το Σωματείο μας καλεί τα...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Όλοι στο Σύνταγμα την Παρασκευή 13/2 στις 13:00 μαζί με τα εργατικά σωματεία

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα κυβέρνησης – ΓΣΕΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας!  Όλοι στο Σύνταγμα...