Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν με πούλμαν της εταιρείας στην εργασία τους παρά τις καιρικές συνθήκες

Δημοσιεύτηκε στις

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από εργαζόμενους στην Επιχείρησή σας , σήμερα Δευτέρα 6/2/2023 μεταφέρθηκαν με Πούλμαν της Εταιρείας στην εργασία τους , παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια , καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους περισσότερους δρόμους .

          Απαιτούμε να μην λειτουργήσουν οι επόμενες βάρδιες (απογευματινή και βραδινή) , χωρίς καμία περικοπή του ημερομισθίου , προκειμένου να διαφυλαχτεί η υγεία και η ζωή των εργαζομένων , καθώς όσο  προχωρεί η ημέρα ο παγετός που δημιουργείται κάνει ακόμα πιο επικίνδυνες  τις μετακινήσεις  των οχημάτων αλλά και των πολιτών .

          Απορίας άξιο είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια για την υγιεινή και  ασφάλεια των εργαζομένων και μόλις λίγες ημέρες μετά , παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν σημειωθεί ιδιαίτερα στην περιοχή που έχει έδρα η Εταιρεία, λειτουργείτε κανονικά , αδιαφορώντας για τις σοβαρές συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν για την υγεία και την ασφάλεια  των  εργαζομένων  .

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Νέο εργατικό ατύχημα σε λατομείο

ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΛΑΤΟΜΈΙΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ  Άλλο ένα εργατικό ατύχημα...

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Όλοι στην Πανελλαδική απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ- ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΜΒΟΣ...