Για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό των αδελφιών μας, των εργαζομένων και των λαών της Τουρκίας, της Συρίας, του Λιβάνου και όλων των γειτονικών χωρών που επλήγησαν από τον τεράστιο σεισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας, 6 Φλεβάρη.

Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις εικόνες, ειδικά από την περιοχή στο επίκεντρο του σεισμού που για μια ακόμη φορά τα φυσικά φαινόμενα έχουν θύμα τον φτωχό λαό.

Από τις πρώτες ώρες του σεισμού το ΠΑΜΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με τα Συνδικάτα της Τουρκίας, της Συρίας και των άλλων περιοχών που επλήγησαν.  Το ΠΑΜΕ στέλνοντας μήνυμα αδελφοσύνης και αλληλεγγύης, μετέφερε την ετοιμότητα των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας να στηρίξουν με όποιο δυνατό τρόπο τους συναδέλφους τους στις πληγείσες περιοχές. Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του  λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα της Ελλάδας σε άμεση έκφραση στήριξης και αλληλεγγύης των πληγέντων σε Τουρκία, Συρία.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και για την οργάνωση υλικής βοήθειας, είδη και σημεία παράδοσης.

Περισσότερα

Εξορμήσεις στα διόδια από συνδικάτα της Αττικής για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εξορμήσεις στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής συνδικάτα...

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες – Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των κερδών!

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των...

Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και απρόκλητη σύλληψη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας...