Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Κάτω τα χέρια σας από τους εργάτες !

Δημοσιεύτηκε στις

     Ο αυταρχισμός κράτους και εργοδοσίας δεν έχει τελειωμό! Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «Eurodrip» στα Οινόφυτα, που προχώρησε σε μηνύσεις και συλλήψεις, επιδιώκοντας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και σε όσους τους συμπαραστάθηκαν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, για να ανακληθεί η παράνομη και εκδικητική απόλυση του προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου.

   Στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου κρατήθηκαν ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Τροφίμων και Ποτών και του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, καθώς και ένας ακόμη εργαζόμενος, μετά από μήνυση που υπέβαλαν εναντίον τους διευθυντικά στελέχη της εταιρείας «Eurodrip» και αφέθηκαν αφού ορίστηκε δικάσιμος.

   Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου στηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην «Eurodrip» με το επιχειρησιακό τους σωματείο και στην αγωνιστική τους κινητοποίηση. Ο ν. Χατζηδάκη να μείνει στα χαρτιά! Όσα «εργατοδικεία» και να στήσουν το εργατικό κίνημα δεν είναι χθεσινό!

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...