Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάτω τα χέρια από την συνδικαλιστική οργάνωση και δράση

Δημοσιεύτηκε στις

Δεν θα περάσει η τρομοκρατική απόλυση του προέδρου  του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της Eurodrip!

 H ΚΔ της ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει την απόλυση του Προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων από την εταιρία Eurodrip-Rivulis στα Οινόφυτα. Πρόκειται για απόλυση που στοχεύει στην τρομοκράτηση των εργαζομένων και το χτύπημα των δικαιωμάτων τους.

Η εργοδοσία της Eurodrip -που έχει «σκάσει» από τα κέρδη τα τελευταία χρόνια- προχώρησε στην απόλυση του προέδρου του Σωματείου, επιδιώκοντας να σταματήσει τη δράση του Σωματείου, που στο διάστημα της λειτουργίας του, διεκδικεί δυναμικά για τα δικαιώματα των εργαζομένων, βάζοντας μπροστά την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, με αυξήσεις στα μεροκάματα, μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας.

Στηρίζουμε την σημερινή επιτυχημένη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων στην Eurodrip, και καταγγέλλουμε τις προσπάθειες της εργοδοσίας και των διευθυντικών στελεχών να τρομοκρατήσουν και να σπάσουν την απεργία!

Είναι γελασμένοι οι εργοδότες που πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι θα λυγίσουν, θα φοβηθούν και θα σκύψουν το κεφάλι με τέτοιες μεθοδεύσεις , απειλές και τρομοκρατία!!

Με την οργάνωση μας, την αλληλεγγύη μας, την πίστη για το δίκαιο μας, δυναμώνουμε τον συλλογικό και οργανωμένο αγώνα μας για ζωή και δουλειά με δικαιώματα!

Εδώ και τώρα να παρθεί πίσω η απόλυση-

Κάτω τα χέρια από την συνδικαλιστική οργάνωση και δράση

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφύγων Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Και έτσι αγωνιστικά θα τιμηθεί από όλους τους...

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη: Για τη Λαχειοφόρο Αγορά της ΕΕΔΥΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα, ημέρα Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και ώρα 11 π.μ., η...