Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: 29 Γενάρη εκλογοπολογιστική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου

Δημοσιεύτηκε στις

Συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Γενάρη  το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α. και αποφάσισε τη διεξαγωγή του 34ου Συνεδρίου του.

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Γενάρη στο Ε.Κ.Α.  Ώρα έναρξης  9:30 π.μ.

Το συνέδριο του Ε.Κ.Α. θα πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο  όπου ο πόλεμος στην Ουκρανία  είναι  σε εξέλιξη , η φτώχεια , η ακρίβεια , η ανεργία έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις , η σήψη του συστήματος  όλο και μεγαλώνει.

Κάτω από  αυτές τις συνθήκες  η εργατική τάξη δεν έχει άλλη  επιλογή , με οργάνωση και αγώνα  στους  κλάδους, στους χώρους δουλειάς και κατοικίας , δυναμώνοντας τα σωματεία και δημιουργώντας κι άλλα σ’ όλους τους κλάδους , να αντιμετωπίσει  αυτές τις εξελίξεις .

Να διεκδικήσουμε  τη ζωή που μας ανήκει . Με  αισιοδοξία  και πίστη στις δυνάμεις  μας το 34ο  Συνέδριο του Ε.Κ.Α. μπορεί και πρέπει να αποτελέσει  αφετηρία για την εργατική τάξη , που μαζί με τους συμμάχους της να βάλουν φραγμό στην αντιλαϊκή  αντεργατική πολιτική , να περάσουμε στην αντεπίθεση.

Η Γενική  Συνέλευση θα είναι ανοιχτή για όλους τους εργαζόμενους, τους καλούμε να συμμετέχουν  .

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas-Παράρτημα Λάρισας: Διεκδικούμε την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η Praktiker γιορτάζοντας την αύξηση των κερδών από την...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ...