Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα μέλη της διοίκησης των Σωματείων και εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν ριχτεί στη μάχη της προετοιμασίας της οργάνωσης της σύσκεψης συνδικάτων και φορέων την Κυριακή 15 Γενάρη, στις 10π.μ., στον κινηματογράφο “Ίλιον” στον οικισμό του εργοστασίου.

Με δεδομένο ότι τέλος Γενάρη λήγουν οι συμβάσεις τους και οδηγούνται στο ταμείο ανεργίας και το ξεσπίτωμα, οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία τους ετοιμάζονται για μία ακόμη μεγάλη αναμέτρηση με τους εγκληματικούς σχεδιασμούς που εφαρμόζει η κυβέρνηση, “πάνω στο χαλί” της απαξίωσης που έστρωσαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκδώσουν ανακοινώσεις, δελτία τύπου, μηνύματα αλληλεγγύης στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ και να τις στείλουν στο email: [email protected] έως το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Περισσότερα

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...

Αλληλεγγύη στους απεργούς ναυτεργάτες στα πλοία της Αδριατικής

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό των ναυτεργατών που απεργούν στα πλοία της Αδριατικής για 5η...