Για τις νέες αυξήσεις στο ρεύμα

Δημοσιεύτηκε στις

Την ίδια ώρα που τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην ενέργεια δεν έχουν πλαφόν, ανακοινώθηκαν οι νέες αυξήσεις των παρόχων στο ρεύμα με αυξήσεις ως και 29% για τον Γενάρη. Το πραγματικό πλαφόν μπαίνει μόνο στις λαϊκές ανάγκες των εργαζομένων που παλεύουν άνισα με την ενεργειακή φτώχεια και τα κύματα ακρίβειας με «όπλα»  την κοροϊδία των ψίχουλων από τα διάφορα pass και των «λελογισμένων» αυξήσεων σε μισθούς που νομοθετεί κάθε χρόνο η κυβέρνηση.

Επαναφέρουμε τα αιτήματα που έχουν προτάξει συνδικαλιστικές οργανώσεις και έχουν πραγματοποιήσει αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ανακούφιση κάθε εργατικής-λαϊκής οικογένειας.

  • Δραστική μείωση και πλαφόν στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης.
  • Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια.
  • Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που αδυνατούν να το πληρώσουν.
  • Επανασυνδέσεις στο κομμένο ρεύμα με μόνη προϋπόθεση τη συμφωνία σε διακανονισμό των οφειλών με ευνοϊκούς όρους, χωρίς προκαταβολή και με πολλές χαμηλές δόσεις για αποπληρωμή των λογαριασμών.

Περισσότερα

Παρέμβαση του Ν.Τσακλίδη στο Open για την κλήση του σε απολογία στην Hellenic Train ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την παρέμβαση του Νίκου Τσακλίδη στο OPEN, εκλεγμένος στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων...

Καταγγελία για τις επιθέσεις με drones κατά του στολίσκου Global Sumud Flotilla

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την επίθεση από drones που δέχθηκε ανοιχτά της Κρήτης ο διεθνής...

(ΣΠΟΤ) Απεργία 1η Οκτώβρη στις 10.30πμ στα Προπύλαια – Στα σκουπίδια το νομοσχέδιο για το 13ωρο

    ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 13ΩΡΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 7ΩΡΟ...