Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση 19 Δεκέμβρη στα Δικαστήρια για τη δίκη του Βάλσαμου Συρίγου

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση για τη δίκη του Βάλσαμου Συρίγου, Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, τη Δευτέρα 19 Δεκέμβρη, στις 10 π.μ., στο κτίριο 12 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων. 

Ο συναγωνιστής Βάλσαμος Συρίγος διώκεται σαν κοινός εγκληματίας γιατί έδωσε τη μάχη, μαζί με πλήθος εργαζομένων, για να μην πέσει κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας στα χέρια των τραπεζιτών.

Με βάση τον αντιδραστικό και αυταρχικό νόμο Χρυσοχοΐδη που αφορά στην απαγόρευση και καταστολή εργατικών – λαϊκών κινητοποιήσεων, η κυβέρνηση επιδιώκει να καταστείλει τους αγώνες των εργαζομένων. Μετά από την κλήση σε δίκη της Αφροδίτης Ρέντζιου, προέδρου της ΟΕΝΓΕ, με αυτή τη νέα κλήση η κυβέρνηση επιδιώκει να τρομοκρατήσει το λαό και τα συνδικάτα μπροστά στους 40.000 και πλέον πλειστηριασμούς που ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα.

                     Η κρατική βία και τρομοκρατία δε θα περάσει!

Οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ, με τα εργατικά σωματεία και τους άλλους  μαζικούς  φορείς δυναμώνουμε τον αγώνα μας για την ακύρωση κάθε προσπάθειας «φίμωσης» των αγώνων και των κινητοποιήσεων μας.

Οι αγώνες μας δεν μπαίνουν στον γύψο !

Οι ανάγκες μας δεν μπαίνουν στον πάγο !

 

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...