Στα σχολεία πέφτουνε σοβάδες και στους εκπαιδευτικούς, μαθητές ρίχνουν δακρυγόνα

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη βίαιη επίθεση της Κυβέρνησης με ΜΑΤ και δακρυγόνα εναντίον του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου σήμερα στην Αθήνα.

Ώρες μετά τον θάνατο του 16χρονου, Κώστα Φραγκούλη από σφαίρα αστυνομικού, μέρες μετά τον θάνατο μαθητή από έκρηξη μέσα στο σχολείο του και η Κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε γενναία χρηματοδότηση των σχολείων και κάλυψη των τεράστιων αναγκών, χτυπά με ΜΑΤ και βία τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς που διεκδικούν μόρφωση-ζωή για τα παιδιά του λαού!

Η Κυβέρνηση θέλει να «διδάξει» την καταστολή και την τρομοκρατία αλλά σήμερα το μάθημα το έδωσε η αγωνιστική, αποφασιστική στάση χιλιάδων νέων παιδιών, αγωνιστών εκπαιδευτικών που δεν τρομοκρατούνται, δεν σκύβουν το κεφάλι, αλλά αγωνίζονται και διεκδικούν ενάντια στο σάπιο σύστημα που θέλει να τσακίσει τα όνειρα τους.

Στο δρόμο του αγώνα

Στα συλλαλητήρια των εργαζομένων και της νεολαίας

Κόντρα στην καταστολή και την τρομοκρατία

Τα δάκρυα και η οργή μας θα γίνουν ο εφιάλτης τους

 

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Περισσότερα

Η παιδική εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες, συμμετέχει στο αφιέρωμα του 904 αριστερά στα FM στον Μάνο Λοΐζο

Συμμετέχει στο αφιέρωμα του 904 αριστερά στα FM στον Μάνο Λοΐζο με τίτλο ΚΑΤΩ...

Σχόλιο για τη Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΓΣΕΕ

Αν κάτι έμεινε από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΓΣΕΕ, είναι η...

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον αγωνιστή δικηγόρο Μπάμπη Δάμο

Με βαθιά θλίψη και σεβασμό το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον Μπάμπη Δάμο, επί χρόνια δικηγόρο...