Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας : Για τη δολοφονία 16χρονης Παλαιστίνιας από τον Ισραηλινό κατοχικό στρατό στη Τζενίν

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει τη δολοφονία 16χρονης Παλαιστίνιας  μέσα στο σπίτι της από αδίστακτους  Ισραηλινούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια νέας εισβολής  στην πόλη Τζενίν της Δυτικής Όχθης την Κυριακή 11 Νοέμβρη.

Το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ με την στήριξη ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ συνεχίζει  τις τρομοκρατικές / δολοφονικές του επιθέσεις ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό με ιδιαίτερη ένταση στις επιθέσεις στη νέα γενιά των ηρωικά μαχόμενων νέων Παλαιστίνιων. Δεν είναι  τυχαίο ότι 40 νέοι Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη διάρκεια Ισραηλινών επιθέσεων φέτος μόνο στην πόλη Τζενίν, ανάμεσά τους νεαρές αγωνιζόμενες Παλαιστίνιες.

Ανυποχώρητα οι γυναίκες της ΟΓΕ στηρίζουμε τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό, τις αγωνιζόμενες  Παλαιστίνιες γυναίκες στον αγώνα του ενάντια στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και στους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ συμμάχους τους.

Είμαστε στο πλευρό του μέχρι την νίκη για Παλαιστίνη ανεξάρτητη στα όρια του 1967, και με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με το λαό κυρίαρχο στον τόπο του, χωρίς Ισραηλινή κατοχή και εποικισμούς, επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων στα σπίτια τους, απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων κρατουμένων από τις Ισραηλινές φυλακές.

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...