Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Να μην περάσει η δίωξη της προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής καταδικάζει απερίφραστα την αντιδραστική δίωξη της προέδρου της ΟΕΝΓΕ, Αφροδίτης Ρέντζιου, η οποία κατηγορείται σύμφωνα με το “νόμο Χρυσοχοϊδη” για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, επειδή με την πρωτοπόρα δράση της πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών, το 2020, εν μέσω της πανδημίας. Το έγκλημα της προέδρου της ΟΕΝΓΕ, είναι οτι πρωτοστάτησε, ώστε να διεκδικηθούν μέτρα προστασίας του λαού απέναντι στην πανδημία αλλά και για ένα σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του λαού μας.

Είναι σίγουρο, πως αυτή τη φορά, η κυβέρνηση της Ν.Δ., σε συνέχεια και των άλλων νομοσχεδίων, με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, προς το συμφέρον της μεγαλοεργοδοσίας, επειχειρεί να καταστείλει κάθε φωνή διεκδίκησης, κάθε φωνή πρωτοπόρων συνδικαλιστών σε μια σειρά χώρους δουλειάς και κλάδους, που διεκδικούν την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του λαού μας.

Τους το ξεκαθαρίζουμε:

Είναι σίγουρο πως θα μας βρούν απέναντι τους. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η σιγή ιχθύος που θέλουν να επιβάλλουν θα σπάσει στην πράξη από τους ίδιους τους εργαζόμενους!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, την Δευτέρα 28 Νοέμβρη, στις 12:30, στο κτήριο 5, στα Δικαστήρια(Ευελπίδων), ώστε να μην περάσει η δίωξη της προέδρου της ΟΕΝΓΕ.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη θα την σπάσει!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...