Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα

Δημοσιεύτηκε στις

Το σύνθημα  «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία»,  παραμένει επίκαιρο.

Στις σημερινές συνθήκες που βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος, που τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας που αμφισβητούνται ευθέως, η ανάδειξη των αντιιμπεριαλιστικών συνθημάτων του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Στην περίοδο αυτή που οι εργαζόμενοι δέχονται επίθεση σε κάθε εναπομείναν δικαίωμα τους, που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα βασικά είδη, το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ αναδείχνει την μεγάλη σημασία της ανάγκης ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, να αποκρούσει την επίθεση. Το ίδιο το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ αποτελεί την πιο απτή απόδειξη πως, όταν ο λαός βγει στο προσκήνιο, κανείς, όσο ισχυρός κι αν φαίνεται, δεν μπορεί να σταματήσει την ανατρεπτική δράση του.

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις, που θα οργανωθούν σε όλη τη χώρα εν όψει της γιορτής του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο την Τετάρτη 16/11/2022, στις 5 μμ.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης: 16 Ιούλη όλοι στη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εσωτερικών

ΤΕΤΑΡΤΗ  16/7/2025  ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  από τις 13.00 ως  τις 16.00 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Συμμετέχουμε όλοι και όλες...

Σωματείο Εργαζομένων PHILOSOFISH: Πλέον οι εργαζόμενοι έχουμε το δικό μας σωματείο

 Προς όλους τους εργαζόμενους και εργαζόμενες σε ΟΛΑ τα τμήματα και τις ιχθυοκαλλιέργειες της...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας: Αιτία πολέμου το νομοσχέδιο για το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημόσιων υπαλλήλων

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 13.00 ΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...