Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Συνομοσπονδίας της Κούβας

Δημοσιεύτηκε στις

Η αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Εργατών Κούβας(CTC) αποτελούμενη από τους Ulises Guilarte de Nacimiento, ΓΓ της CTC και Ismael Drullet Pérez, μέλος της Γραμματείας της CTC, υπεύθυνος για τις Διεθνείς Σχέσεις, ολοκλήρωσε την επίσκεψη της στην Ελλάδα με επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς.

Την Τρίτη, 15 Νοέμβρη η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Μνημείο των 200 εκτελεσθέντων στην Καισαριανή και το Μνημείο της Παγκόσμιας εργατικής τάξης της ΠΣΟ στην ίδια περιοχή, ενώ κατέθεσε στεφάνι και στο Πολυτεχνείο.

ΦΩΤΟ Καισαριανή https://flic.kr/s/aHBqjAfmzY

ΦΩΤΟ Πολυτεχνείο https://flic.kr/s/aHBqjAfstV

Επίσης η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) την οποία ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη με τον λαό της Κούβας. Μετέφερε τα επιτεύγματα του λαού της Κούβας στο χώρο της υγείας (εμβόλια Covid, φάρμακα). Ευχαρίστησε συνολικά τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό, γιατί όπως θύμισε εδώ στην Ελλάδα γεννήθηκε η ιδέα – παρόλο που δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας των πιέσεων που άσκησαν οι ΗΠΑ – να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στις μπριγάδες των Κουβανών γιατρών.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjAfmBM

 

Περισσότερα

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...