Το ΠΑΜΕ υποδέχτηκε στην Αθήνα Αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Εργατών Κούβας-CTC

Δημοσιεύτηκε στις

Την Κυριακή 13 Νοέμβρη το ΠΑΜΕ υποδέχτηκε στην Αθήνα αντιπροσωπεία της  Κεντρικής Ένωσης Εργατών Κούβας -CTC αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα της CTC, Ουλίσες Γκιλάρτε ντε Νασιμιέντο, και τον Ismael Drullet Pérez, μέλος της Γραμματείας της CTC και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων. Η αντιπροσωπεία της CTC επισκέφτεται την Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης με τον ηρωικό λαό της Κούβας και στα πλαίσια σύσφιξης και ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων μεταξύ των οργανώσεων, μελών της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Στην υποδοχή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών βρέθηκαν επίσης ο Πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα  Aramis Fuente Hernández καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων στο Αεροδρόμιο Σελέκτ Σέρβις Ν. Αττικής και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατολικής Αττικής αλλά και το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο ΜΑΡΙΟΤ.

Φωτογραφίες https://flic.kr/s/aHBqjAf3oC

 

 

Περισσότερα

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...