Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής: Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας δεν θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την σχεδιασμένη τραμπούκικη επίθεση και χειροδικία από ομάδα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ του Σωματείου εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας προς τον αναπληρωτή γραμματέα της ΓΣΕΕ μέσα στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

Τα θλιβερά γεγονότα αυτά θυμίζουν άλλες μαύρες εποχές. Το εργατικό κίνημα έχει δώσει μεγάλες μάχες και θα συνεχίζει να δίνει απέναντι στην εργοδοσία την Κυβέρνηση και τους <<συνεργάτες>> τους, για να υπάρχει ελευθερία λόγου, έκφρασης και διαφορετικής άποψης στους χώρους δουλειάς.

Ο στόχος της απαράδεκτης αυτής ενέργειας είναι ξεκάθαρα η τρομοκράτηση των εργαζομένων , η οποία δεν θα περάσει. Ο κάθε συνδικαλιστής η κάθε παράταξη κρίνονται από τα πεπραγμένα τους και στις επερχόμενες εκλογές στο Σωματείο των Ναυπηγείων δίνεται η δυνατότητα και η ευθύνη των εργαζομένων να κρίνουν με την ψήφο τους. ΌΛΟΙ ΜΑΣ πρέπει να φροντίσουμε κανένας τραμπούκος να μην μπει εμπόδιο μπροστά στο αναφαίρετο αυτό δικαίωμα .

Είναι γελασμένοι και θα μας βρουν , όπως και το προηγούμενο διάστημα,  ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, όσοι ονειρεύονται ότι με την βία θα φιμώνουν την αντίθετη άποψη είτε θα εξασφαλίζουν την ανοχή των εργαζομένων στα όποια  αντεργατικά σχέδιά τους.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...