ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Να μην περάσει η πραξικοπηματική ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Ο λόγος τώρα στις ΕΛΜΕ!

Με μια αστεία δικαιολογία η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ «ανέβαλε» την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Προέδρων τη στιγμή που η επίθεση της κυβέρνησης στα δικαιώματα μας συνεχώς εντείνεται.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη και διαλυτική ενέργεια που στόχο έχει να μη βγουν αποφάσεις του κλάδου σε μια σειρά ζητήματα που μας απασχολούν (μισθολογικά αιτήματα, αντιεκπαιδευτική – αντεργατική πολιτική,  πλαίσιο «αξιολόγησης», ηλεκτρονικές εκλογές, κλπ).

Η μεθόδευση αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη!

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων πρέπει να γίνει! Ο κλάδος πρέπει να αποφασίσει! Καλούμε τις υπόλοιπες ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο, 22/10/22 στις 12:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό) Στρ. Αλεξανδρου Παπάγου 23 Αγιος Δημήτριος (Σταθμός Μετρό: Αγ. Δημήτριος) για να γίνει η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ!

Περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ”: Κάλεσμα σε σύσκεψη 12 Νοέμβρη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ...

Σωματείο Εργαζομένων Cosmote – Evalue Ν. Αττικής: Συμπαράσταση στον Πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΕΔΕΠ, ΜΑΡΚΟ ΜΠΕΚΡΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Το Σωματείο...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας: Κάτω τα χέρια από τα Σωματεία και τους εργάτες

ΝΑ σταματήσει η απαράδεκτη και προκλητική δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και...