Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ηρακλείου: Περιοδείες σε χώρους δουλειάς στα πλαίσια της προετοιμασίας της απεργίας 9 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα Τετάρτη 19/10/2022 κλιμάκιο του Συνδικάτου μας και της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων γάλακτος, τροφίμων και ποτών, πραγματοποίησε περιοδείες σε χώρους δουλειάς του κλάδου, στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, στα πλαίσια της προετοιμασίας της απεργίας της 9ης Νοέμβρη. Συγκεκριμένα βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων Δανδάλης, Σαβοϊδάκης και Κόκκαλης.

Στα πλαίσια της περιοδείας συζητήθηκε η ανάγκη οργάνωσης των εργαζομένων στο Συνδικάτο, η συμμετοχή στην απεργία για τη διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς με υπογραφή κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, καθώς και να παρθούν μέτρα ενάντια στην ακρίβεια.

Στην πορεία κλιμάκωσης προς την απεργία, το κλιμάκιο κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων αύριο 20 Οκτώβρη, στις 19:00, στην Πλ. Ελευθερίας και στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου τη Δευτέρα 24 Οκτώβρη, στις 19:00 στην αίθουσα πολιτισμού της ΕΙΥΗ (Αθηνάς 18 πίσω από το 3ο ΓΕΛ).

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα

Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-10-2024...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό  ότι οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  της νέας Διοίκησης  και των...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Προγραμματισμός δράσης επόμενου διαστήματος

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.  συζήτησε  και εκτίμησε τη δράση του...