Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Προκαταρκτική Εξέταση για την μη προκήρυξη θέσεων Προϊσταμένων

Δημοσιεύτηκε στις

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου πως στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για την μη προκήρυξη θέσεων Προϊσταμένων, κατέθεσε μετά από κλήση, που της επιδόθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην κατάθεσή της αναφέρθηκε στις ευθύνες που υπάρχουν, για το ζήτημα αυτό που αφορά την μη προκήρυξη θέσεων ευθύνης σε όλα τα επίπεδα, αν και αποτελεί «δέσμια αρμοδιότητα» της εκάστοτε Περιφερειακής Αρχής η τήρηση συγκεκριμένων προθεσμιών και διαδικασιών, καθώς και στις συνεχείς αυθαιρεσίες, στη μετατροπή του θεσμού της αναπλήρωσης Προϊσταμένου οργανικής μονάδας σε μόνιμη κατάσταση και στη δημιουργία «τετελεσμένων» με τις μοριοδοτήσεις των αναθέσεων σε θέσεις ευθύνης.

          Στην κατεύθυνση αυτή και προκειμένου να είναι πλήρη τα στοιχεία της κατάθεσης, κατέθεσε και γραπτό υπόμνημα με συνημμένες όλες τις οχλήσεις του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας (ανακοινώσεις, εξώδικα κλπ). 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas-Παράρτημα Λάρισας: Διεκδικούμε την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η Praktiker γιορτάζοντας την αύξηση των κερδών από την...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ...