Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Ιλίου, Πετρούπολης: Καταδικάζουμε τις απαράδεκτες διώξεις συνδικαλιστών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Ιλίου, Πετρούπολης καταδικάζει τις  απαράδεκτες διώξεις συνδικαλιστών, όπως του Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Βάλσαμου Συρίγου, της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτης Ρέντζιου, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών και του Σωματείου της Μαλαματίνας Γιάννη Φραγγίδη, καθώς και άλλων.

Δηλώνουμε ότι όσες διώξεις και αν ασκηθούν, όσα μέτρα και αν πάρουν κυβέρνηση και εργοδοσία για να τρομοκρατούν το ταξικό εργατικό κίνημα, ποτέ δεν θα καταφέρουν να σταματήσουν τη δράση του όπως έχει γίνει και στο παρελθόν. Οι εργαζόμενοι δεν θα σταματήσουν να διεκδικούν τη ζωή που τους αξίζει.

Καλούμε την κυβέρνηση αντί να σέρνει τους αγωνιστές συνδικαλιστές στα δικαστήρια, να δώσει λύση στα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων.

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Κάτω τα χέρια από τους νέους στρατευμένους

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Καταδικάζουμε απερίφραστα τη στοχοποίηση και την οποιαδήποτε διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου, ενάντια στους νέους...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Όχι στη στοχοποίηση στρατευμένων

Στεκόμαστε αλληλέγγυα με τους νέους στρατευμένους που εκφράζουν με κάθε τρόπο την εναντίωσή τους...

Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας: Για τις απόπειρες τρομοκράτησης στρατευμένων

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας, συμπαραστέκεται και είναι αλληλέγγυο με τους νέους στρατευμένους που...