Καταγγελία του Συνδικάτου Γάλατος Τροφίμων Ποτών Μεσσηνίας για την δίωξη του ΓΓ της Ομοσπονδία Οικοδόμων

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης της ΝΔ που ξανά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σέρνει στα δικαστήρια έναν ακόμα Συνδικαλιστή. Αυτήν την φορά, είναι ο συνάδελφος Βάλσαμος Συρίγος Γ.Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Κατηγορείται με ανυπόστατες κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία για την συμμετοχή του σε κινητοποίηση ενάστια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας τον Οκτώβρη του 2019. Πιο συγκεκριμένα, με εφαρμογή του νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που διατηρεί και ενισχύει η κυβέρνηση της ΝΔ, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων κατηγορείται με ένα σωρό κατηγορίες όπως βιαιοπραγία, τραυματισμό αστυνομικών, σπάσιμο τζαμαρίας κ.α.

Στόχος τους είναι να υπηρετήσουν τα συμφέροντα και τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων αλλά και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους που σηκώνουν κεφάλι κόντρα στο μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν.

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη! Θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντι τους μέχρι να πετύχουμε τα αιτήματα μας! Θα πάρουν απάντηση από το εργατικό – λαϊκό κίνημα με μαζική συμμετοχή στην μεγάλη απεργία στις 9 Νοέμβρη

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...