Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αργολίδας Κορινθίας – Για τη δράση δουλεμπορικών γραφείων

Δημοσιεύτηκε στις

«Εταιρεία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ζητά για πελάτες, εργάτες για συσκευαστήρια» 

Αποτελεί μεγάλη πρόκληση η δράση των σύγχρονωνδουλέμπορων, η απελευθέρωση και ενδυνάμωση της δράσης των ιδιωτικών δουλεμπορικών γραφείων ευρέσεως εργασίας,  που έχουν τη σφραγίδαμε τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση το 2016, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων.

Την στιγμή που η καθημερινότητα για τους εργαζόμενους γίνεταιανυπόφορη,η φτώχεια και η ανέχεια τσακίζει τις εργατικές οικογένειες,η προστασία των ανέργων, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, έχει πιάσει πάτο,αναγκάζειχιλιάδες άνεργους να πέσουν στα νύχια των «νόμιμων» δουλεμπορικών  γραφείων  για ένα ξεροκόμματο!

Καλούμε τους εργαζόμενους, συλλογικά και αποφασιστικά μέσα από το Συνδικάτο μας, να απαιτήσουμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε με τη δύναμη του οργανωμένου αγώνα να σταματήσει αυτή η αθλιότητα, να καταργηθούν τα πάσης φύσεως δουλεμπορικά γραφεία.

Τώρα χωρίς κανένα δισταγμό, καμία ταλάντευση, με την ενεργή συμμετοχή και δράση, με την ακόμα μεγαλύτερη μαζικοποίηση του Συνδικάτου μας, με την καθολική συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της 9ης Νοέμβρη, να δώσουμε τη δική μας απάντηση στους μεγαλοεργοδότεςκαι στις κυβερνήσεις που τσακίζουν τιςζωέςμας, απαιτώντας την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων μας

Απαιτούμε:

  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους.Μείωση του εργάσιμου χρόνου. 7ωρο – πενθήμερο –35ωρο. Να σταματήσει κάθε δραστηριότητα των δουλεμπορικών γραφείων.
  • Υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις και σύγχρονους εργασιακούς όρους
  • Πραγματική προστασία των άνεργων, αύξηση του επιδόματος ανεργίας στα 660€. Κανένας άνεργος χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.
  • Ουσιαστικά μέτρα προστασίας του εργατικού – λαϊκού εισοδήματος. Δραστική μείωση των τιμών στην Ενέργεια, τα καύσιμα, κατάργηση του ΦΠΑ στα βασικά είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης, κατάργηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης.

Περισσότερα

Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου: Συλλαλητήριο 18 Σεπτέμβρη στις 7μμ στο Δημαρχείο ενάντια στην αποφυλάκιση του ναζιστή Μιχαλολιάκου

Συλλαλητήριο την Πέμπτη18 Σεπτέμβρη στις 07 το απόγευμα στο Δημαρχείο ενάντια στην αποφυλάκιση του...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζ. ΨΝΑ Δαφνί: Μόνο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί να υψώσει τείχος στους φασίστες και στο σύστημα που τους γεννά και τους...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ – ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΛΟΙ...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Να ανακληθεί τώρα η απόφαση για αποφυλάκιση του ναζί Μιχαλολιάκου

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής συμμετέχει στη συγκέντρωση που καλεί το Συνδικάτο Οικοδόμων...