Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων : Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη στους εργαζόμενους στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» δίνουν έναν πολύμηνο απεργιακό αγώνα για να ανακληθούν οι απολύσεις συναδέλφων τους και για αυξήσεις στους μισθούς μέσα από την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ. Για να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, κράτος, εργοδοσία και κυβέρνηση εντείνουν την καταστολή και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους. Εδώ εντάσσονται και οι προκλητικές απολύσεις των εκπροσώπων τους.

 

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά των εργαζόμενων για επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων και υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Απαιτούμε να παύσουν όλες οι διώξεις και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από το εργοστάσιο. Τώρα πρέπει να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη στους εργαζόμενους της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

 

Όλες και όλοι, αύριο Πέμπτη, 29/09, ώρα 17:30,  σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με άλλα σωματεία έξω από το Υπουργείο Εργασίας!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Συνεχίζεται δυναμικά η προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου της Τετάρτης 11 Φλεβάρη για την Υγεία

Δίνουν λεφτά για του πολέμου τα σφαγεία και στα νησιά διαλύουν την Υγεία Συνεχίζεται δυναμικά...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Όπλο μας είναι η διεκδίκηση ΣΣΕ στο ύψος των αναγκών μας

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ 13:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16:00 μ.μ. Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ το νομοσχέδιο – ...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Σοβαρά προβλήματα με την λειτουργία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Μοσχάτου

Εδώ και μία βδομάδα παραμένει κλειστό το απογεματινό τμήμα του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου...