Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων : Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη στους εργαζόμενους στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» δίνουν έναν πολύμηνο απεργιακό αγώνα για να ανακληθούν οι απολύσεις συναδέλφων τους και για αυξήσεις στους μισθούς μέσα από την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ. Για να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, κράτος, εργοδοσία και κυβέρνηση εντείνουν την καταστολή και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους. Εδώ εντάσσονται και οι προκλητικές απολύσεις των εκπροσώπων τους.

 

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά των εργαζόμενων για επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων και υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Απαιτούμε να παύσουν όλες οι διώξεις και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από το εργοστάσιο. Τώρα πρέπει να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη στους εργαζόμενους της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

 

Όλες και όλοι, αύριο Πέμπτη, 29/09, ώρα 17:30,  σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με άλλα σωματεία έξω από το Υπουργείο Εργασίας!

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...