H Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στην Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στην Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ, Αφροδίτη Ρέντζιου, γιατί «δεν συμμορφώθηκε προς τας υποδείξεις», τίμησε το ρόλο που εκπροσωπεί και υπερασπίστηκε με συνέπεια τα δικαιώματα της εργατικής τάξης συνολικά, ενάντια στον αυταρχισμό και τα αντεργατικά νομοθετήματα που ουσιαστικά αναδεικνύουν το φόβο των μεγαλοεργοδοτών και των πολιτικών τους διαχειριστών απέναντι στην οργανωμένη πάλη των εργαζομένων.

Είναι βαθιά νυχτωμένοι, μεγαλοεργοδοσία και κυβερνήσεις, αν νομίζουν ότι με αντεργατικούς νόμους, καταστολή και βία θα καθυποτάξουν το ταξικό εργατικό κίνημα.  Το αντίθετο, οι εργαζόμενοι με οργανωμένο μαζικό αγώνα θα στείλουν στα σκουπίδια τους νόμους τους και θα επιβάλλουν το δίκιο τους για μια ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

Καλούμε  όλα τα Συνδικάτα και κάθε εργαζόμενο του κλάδου να καταδικάσει στη συνείδηση και στην πράξη τη δίωξη της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ. Με οργάνωση και ανυποχώρητο αγώνα να σπάσουμε την τρομοκρατία και την καταστολή, να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τη ζωή που μας αξίζει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, να κάνουμε τα όνειρά μας εφιάλτες τους.

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...