Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας: Αλληλεγγύη στους απεργούς εργαζόμενους στη Μαλαματίνα

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την απρόκλητη αστυνομική επιχείρηση κατά των απεργών Εργαζομένων της Εταιρείας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό  εργαζομένων αλλά και του Προέδρου του Σωματείου Ιωάννη Φραγγίδη.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και την Διοίκηση της Εταιρείας για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις απέναντι στους απεργούς Εργαζόμενους της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ που με απεργοσπαστικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ επιχειρούν την φίμωση των Εργαζομένων που αγωνίζονται σθεναρά για την ανάκληση των απολύσεων και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Αντίστοιχες μεθοδεύσεις βίωσαν οι Εργαζόμενοι του Σωματείου Μέλους μας στα Πετρέλαια Καβάλας με αποτέλεσμα το σταμάτημα της εξόρυξης πετρελαίου εδώ και 9 μήνες.

Η Ομοσπονδία μας εκφράζει την αλληλεγγύη της στους Συναδέλφους απεργούς Εργαζόμενους της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και στηρίζει το δίκαιο αγώνα τους.

ΕΞΩ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Περισσότερα

Δήλωση της Προέδρου του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο Υπουργός Υγείας, μέσω ανάρτησης στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...

Ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ για την φωτιά στο Ποικίλο όρος

ΣΣε ημέρα ανοιχτής εφημερίας του πρώην ΨΝΑ πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ποικίλο Όρος κοντά...

ΕΕΔΥΕ: Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 81 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ...