Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Ρόζα Ιμβριώτη” : 25 Αυγούστου παράσταση στη Δ.Π.Ε. Α Αθήνας για τις τοποθετήσεις νεοδιοριστών

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ!

Παράσταση Πέμπτη 25 / 8 / 2022 στις 10 π.μ. στη Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας (Χίου 16-18)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά από τις παρατηρήσεις αλλά και την έντονη διαμαρτυρία πολλών συναδέλφων διαπιστώσαμε ότι για μια ακόμη χρονιά οι τοποθετήσεις και γενικά οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών στη Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας γίνονται με «αδιευκρίνιστα» κριτήρια! Κενά εμφανίζονται και εξαφανίζονται, εκπαιδευτικοί Ειδικοτήτων και Νηπιαγωγοί έκαναν δηλώσεις απόσπασης – τοποθέτησης έχοντας χάσει το μπούσουλα για τη σειρά και τελικά την τοποθέτησή τους, στις νεοδιόριστες Νηπιαγωγούς αποσύρθηκαν σχολεία μετά τη δήλωσή τους κλπ! Προφανώς πρόκειται για μια κατάσταση που δε βιώνουμε για πρώτη φορά αλλά που συνεχώς χειροτερεύει και δε θα το αφήσουμε να γίνει «κανονικότητα»! Ως εδώ!

Πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας, με συνεχείς  παρεμβάσεις του Δ.Σ. στη Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας, με την πιο πρόσφατη από την Πρόεδρο να γίνεται μόλις πριν από λίγες μέρες, είναι να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και αντικειμενικότητα στις υπηρεσιακές μεταβολές και προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να δίνονται ΟΛΑ τα κενά, χωρίς μαγειρέματα και παρασκήνιο, για να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι τι ακριβώς συμβαίνει. Δε δεχόμαστε μαγειρέματα και αλχημείες!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Παράσταση Διαμαρτυρίας που θα γίνει  αύριο Πέμπτη 25/8 στις 10.00πμ στα γραφεία της Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας (Χίου 16-18), για να σταματήσει εδώ και τώρα το θέατρο του παραλόγου με τις τοποθετήσεις και τις υπηρεσιακές μεταβολές!

Όλα τα κενά των σχολείων να δοθούν και να δηλωθούν από τους συναδέλφους!

Διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες!

Είναι αυτονόητο ότι απαιτούμε να ξανατρέξουν όλες οι μεταβολές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αυτές και σε κάθε περίπτωση καλούμε τους/τις συναδέλφους που αδικήθηκαν να υποβάλουν ένσταση.

Παράλληλα, επειδή επίκειται η πρόσληψη και τοποθέτηση αναπληρωτών, απαιτούμε να γίνουν όλες οι διαδικασίες με βάση τα αιτήματά μας και επιμένουμε να είναι όλοι από 1η Σεπτέμβρη στα σχολεία και σε κάθε περίπτωση να μη χαθεί κανένα ημερομίσθιο για κανέναν συνάδελφο!

Επιπλέον στη συνάντηση με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης, που απαιτούμε να γίνει κατά τη διάρκεια της αυριανής Παράστασης, ζητάμε απάντηση για το επείγον ζήτημα της λειτουργίας των ΤΕ σε όλα τα σχολεία που υπάρχουν ή που έχουν αιτηθεί δημιουργία νέων με βάση και τα 99ο και 100ό Ενημερωτικά μας.

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: 11 Οκτώβρη Αντιπολεμική συγκέντρωση – συναυλία

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο διοργανώνει αντιπολεμική συγκέντρωση-συναυλία την Παρασκευή, 11 Οκτώβρη στις 19:30 στην...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: 2 Οκτώβρη Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για ασφαλή πρόσβαση στα σχολεία

Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης (ΕΛΜΕ ΚΙ) αρνείται να δεχτεί τις περικοπές 12 ολιγομελών...