Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: H Cosco δεν εφαρμόζει όπως είχε συμφωνηθεί την ΣΣΕ στον ΟΛΠ

Δημοσιεύτηκε στις

Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματα των εργαζομένων. Το λιμάνι δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Το ΔΣ του σωματείου μας, καταγγέλει την αυθαίρετη και παράνομη(για πολλοστή φορά) στάση της εργοδοσίας της Cosco που δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και δεν εφαρμόζει όπως έχει συμφωνηθεί την ΣΣΕ στον ΟΛΠ. Όπως έχουμε ζήσει κι εμείς στο πετσί μας ή Cosco λειτουργεί σαν τσιφλικάς και όχι σαν εργοδότης και κάνει ότι θέλει αγνοώντας τους εργαζόμενους. Στο πλευρό των εργοδοτών όπως πάντα και η κυβέρνηση η οποία αφήνει απροστάτευτους τους εργαζόμενους, αλλά από την άλλη δίνει γη και ύδωρ σε ‘επενδυτές’ όπως η Cosco.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους από την μία άκρη του λιμανιού ως την άλλη να βρίσκονται στις επάλξεις και να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να παζαρεύονται τα κεκτημένα τους και τα δικαιώματα τους.

Κάνουμε ξεκάθαρο πως για εμάς δεν υπάρχει καμμια διάκριση μεταξύ των εργαζομένων σε όλο το λιμάνι και στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας στον ΟΛΠ!

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...