Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Επίσκεψη σε τουριστικά γραφεία

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τετάρτη 15 Ιούνη το απόγευμα, αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, επισκέφτηκε τα τουριστικά γραφεία, ενημερώνοντας τους τουριστικούς πράκτορες με το κοινό πλαίσιο που υπογράφουν έως σήμερα 54 σωματεία, σύλλογοι και φορείς σχετικά με τις αυξήσεις στα εισιτήρια, καλώντας να απαιτήσουν από τις ναυτιλιακές εταιρείες να πάρουν πίσω τις αυξήσεις.

Ακόμη, πραγματοποίησαν και εξόρμηση στο λιμάνι, μοιράζοντας την ανακοίνωση στον κόσμο που θα ταξίδευε.

Η αύξηση των εισιτηρίων, η ακρίβεια στα είδα είδη λαϊκής κατανάλωσης και οι τιμές τους ρεύματος και της βενζίνης κυριάρχησαν στις συζητήσεις που ανοίχτηκαν.

Τέλος, τα μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, διαμαρτυρήθηκαν έντονά στους υπεύθυνους της Αστυνομικής Ασφάλειας, αφού για μια ολιγομελή αντιπροσωπεία, κόντεψαν να κινητοποιήσουν ολόκληρη διμοιρία.

Δεν μας τρομοκρατούν, το εργατικό κίνημα δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμα σοβαρό εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο της UnipakHellas

Καταγγέλλουμε άλλο ένα εργατικό ατύχημα στην ΠΑΚΟ. Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμα σοβαρό εργατικό...

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ν. Εύβοιας: Για την πυρκαγιά στη Μακρυκάπα

Η πυρκαγιά στη Μακρυκάπα προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε δασικές εκτάσεις και αποτελεί ακόμη ένα...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας: Ψίχουλα οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια πολιτική,...