Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού : Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ πρέπει να γίνει υπόθεση συνολικά των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Καλούμε τους ναυτεργάτες να δώσουμε μαζικό – μαχητικό παρών στο συλλαλητήριο – διαμαρτυρία των εργατών της ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 14 Ιούνη στις 14:00 στη βουλή.

Η κυβέρνηση με επαίσχυντη τροπολογία βάζει ταφόπλακα στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, τους πετάει στην ανεργία, για τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

Με τον μαζικό αγώνα και την αλληλεγγύη, η ΛΑΡΚΟ μπορεί να παραμείνει ανοιχτή και να δουλεύουν εργάτες με δικαιώματα. Να μην εφαρμοστούν τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

 Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ πρέπει να γίνει υπόθεση συνολικά των εργαζομένων, των συνδικάτων, να σηματοδοτήσει όπως ο αγώνας των λιμενεργατών της COSCO, ενάντια στη γενικευμένη επίθεση που εξαπολύουν η εργοδοσία και οι κυβερνήσεις τους, για να επιβάλουν συνθήκες γαλέρας σε κάθε χώρο δουλειάς.

Καταγγέλλουμε την τροπολογία – έκτρωμα και απαιτούμε την απόσυρση της. Είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Κανένας μόνος του!

 

Αγώνας – Ρήξη – Ανατροπή

Η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική

 

Όλοι στο συλλαλητήριο – διαμαρτυρία την Τρίτη 14 Ιούνη στις 14:00 στη βουλή,  υψώνουμε τη γροθιά μας μαζί με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, στη σκληρή ταξική μάχη που δίνουν.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...