Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής : Αποστροφή σε ότι αφορά τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους

Δημοσιεύτηκε στις

Μόνιμη εντολή για ουσιαστική απαγόρευση της ενημέρωσης των εργαζομένων και του λαού της Αττικής φαίνεται πως έχει δώσει η Περιφερειακή Αρχή Αττικής της ΝΔ, νοιώθοντας «ανατριχίλα» σε ότι μπορεί να βοηθήσει στην ενημέρωσή τους για τις δράσεις και τους αγώνες τους. Το νέο κρούσμα εμφανίστηκε με το ξήλωμα των αφισών για την απεργιακή, πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των συνδικάτων.

Δεν είναι όμως μόνον οι «μόνιμοι» αφισοκυνηγοί των εργολάβων που χρηματοδοτεί η Περιφερειακή Αρχή αντί να στελεχώνει και να εξοπλίζει τις υπηρεσίες, αλλά και η εντός των υπηρεσιών προσπάθεια παρεμπόδισης ενημέρωσης των εργαζομένων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το συνεχές κατέβασμα του πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου από τον 4ο όροφο του κτηρίου επί της Συγγρού 80 σε κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται δίπλα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, με την αιτιολογία μάλιστα από το γραφείο του ότι «δεν ταιριάζει ο πίνακας ανακοινώσεων του ΣΥΠΑ να είναι δίπλα στην πινακίδα, της Περιφέρειας»….

Παρά τις προσπάθειές τους όμως οι εργαζόμενοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους, στέκονται απέναντι και δίνουν μαζικά το παρόν σε όλες τις εργατικές κινητοποιήσεις.

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Κινητοποίηση στο Υπ Παιδείας 29 Απρίλη

Τη Δευτέρα 29/4 στις 11.00 π.μ., ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο Υπουργείο...

Ταξική Ενότητα Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων: Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του δώρου Πάσχα

Το δώρο Πάσχα είναι κατάκτηση των εργαζομένων! Δεν είναι δώρο από τους εργοδότες , είναι...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τις Άδειες της PwC

Για άλλη μια φορά η εργοδοσία της PwC εξακολουθεί να μας εκπλήσσει, δυστυχώς δυσάρεστα...