Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στο αεροδρόμιο για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Κλιμάκιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου επισκέφθηκε τη Μ. Παρασκευή 22/4/2022 το αεροδρόμιο Ηρακλείου, με σκοπό να συζητήσει με τους εργαζόμενους μπροστά στο άνοιγμα της σεζόν και να τους ενημερώσει για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς.

Τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τον συγκεκριμένο χώρο δουλειάς, όπως τα ωράρια, τα απλήρωτα νυχτερινά και οι Κυριακές και οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Έγινε αναφορά στην επιστολή των συναδέλφων προς τη ΔΕΠΑΝΑΛ για  το ζήτημα της απαράδεκτης αύξησης της τιμής του parking για τους εργαζόμενους κατά 50%.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καλεί τους εργαζόμενους να παλέψουν οργανωμένα για όλη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί κάθε τουριστική περίοδο. Για οποιοδήποτε θέμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το σωματείο στα τηλέφωνα 6983432945, 6986662373 και 6982133145.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Όλοι στον αγώνα

Αυτές τις μέρες, μετά από χρόνια εξαφάνισης και αφωνίας για τα πραγματικά προβλήματα των...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 8 Οκτώβρη κινητοποίηση έξω από το Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, εργαζόμενοι, Παίρνουμε μέρος μαζικά στην κινητοποίηση με τους κατοίκους...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...