Όσο και αν δημαγωγούν «χαζούς» εργαζόμενους δεν θα βρουν.

0
image_pdfimage_print

 

Οι Πασκίτες εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ και ο πασκίτης εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΟΑΕΔ μέλη του Δ.Σ. με κοινή τους δήλωση ανακάλυψαν την ομηρία των εργαζομένων στα προγράμματα Stage!!!

Αυτό θα πει υποκρισία, αυτό θα πει φαρισαϊσμός !! Εμπαιγμός στις πλάτες χιλιάδων νέων που πραγματικά είναι όμηροι χρόνια τώρα από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησαν τα stage και την Ν.Δ. που τα συνεχίζει.

Τότε που η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ με την στάση της και την δράση της τα στήριξε μαζί με τις άλλες άθλιες μορφές εργασίας όπως Δελτία παροχής Υπηρεσιών- μερικής απασχόλησης, τα γνωστά part- time, τις συμβάσεις χρόνου έργου και άλλες μορφές σύγχρονης δουλείας.

Τότε που το ΠΑΣΟΚ «λιάνιζε» δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων υλοποιώντας την αντεργατική πολιτική και τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τότε που ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ και η Α.Π. του Συνασπισμού συναγωνίζονταν ποιος ήταν πιο εκσυγχρονιστής και πιο «μοντέρνος» στην εφαρμογή της αντεργατικής πολιτικής.

Ας τα αφήσουν αυτά σήμερα παραμονή των Ευρωεκλογών τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Δεν ξεγελούν κανένα εργαζόμενο. Οι εργαζόμενοι έχουν εμπειρία για την στάση τους και κύρια για την δράση τους όλα αυτά τα χρόνια, στήριζαν κάθε φορά τα αντεργατικά μέτρα που εφάρμοζε ΠΑΣΟΚ αλλά και η Νέα Δημοκρατία.

Όσο και αν δημαγωγούν «χαζούς» εργαζόμενους δεν θα βρουν.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να υπερασπίζονται την σταθερή δουλειά με δικαιώματα το οχτάωρο. Να συνεχίσουν να υπερασπίζονται και να παλεύουν για εισόδημα 1.400 ευρώ μισθό το μήνα για να καλύπτουν τις ανάγκες του.

Να συνεχίζουν να αγωνίζονται για Κοινωνική Ασφάλιση Καθολική για δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία.

Να γυρίσουν την πλάτη στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό γιατί συμμετέχει στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής και ταυτόχρονα δημαγωγεί, υποκρίνεται και κοροϊδεύει τους εργαζόμενους.

Να αξιοποιήσουν την ψήφο τους και να στείλουν ένα γερό μήνυμα στις Ευρωεκλογές μαυρίζοντας όλες τις δυνάμεις της ευρωυποταγής που τους μαυρίζουν καθημερινά την ζωή.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.