ΤΑΞΙΚΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κυβέρνηση, με τη δραστική ονομαστική και πραγματική μείωση των μισθών που σχεδιάζει να εφαρμόσει αναδρομικά από την 1η του Γενάρη φέτος, θα οδηγήσει σε κατάσταση εξαθλίωσης δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο.

Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο δε θα πρέπει να πουν «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω» αλλά αντίθετα, θα πρέπει, τη δικαιολογημένη αγανάκτηση και οργή τους, να την κάνουν οργανωμένη μαζική αντεπίθεση.

Είναι άμεση ανάγκη, όλοι οι εργαζόμενοι, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, από κοινού, να καταδικάσουν έμπρακτα, την κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις πολιτικές του κεφαλαίου, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ που συμπράττουν σ’ αυτές τις πολιτικές.

Να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία στις 10 Φλεβάρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σ΄ όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συνέντευξη Τύπου του ΕΚ Πειραιά για τα καζάνια του θανάτου ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συνέντευξη Τύπου για τα ''καζάνια του θανάτου'' έδωσε χθες το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στο...

Το πρόγραμμα της παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής “Αγριόχηνες” το Σάββατο 14 Μαρτίου

Το Σάββατο 14-3-2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ και από...

Κινητοποίηση της ΟΕΝΓΕ στο Υπ. Υγείας για τους ειδικευόμενους γιατρούς ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν χθές το μεσημέρι οι ειδικευόμενοι γιατροί στο πλαίσιο της...