Προκλητική αποσιώπηση από τα ΜΜΕ των συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ

0
image_pdfimage_print

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την προκλητική αποσιώπηση από τα ΜΜΕ των συλλαλητηρίων που διοργανώνει, στις 22 Γενάρη σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα.

Αποσιωπούν την πάλη των εργαζομένων ενάντια στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ε.Ε.

Αποσιωπούν όλες τις παρεμβάσεις και εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ, που είναι ο μόνος πραγματικός υπερασπιστής των συμφερόντων της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων.

Μπροστά στη μπόχα, την σαπίλα του καπιταλιστικού συστήματος, της κυβέρνησης, του δικομματισμού συνολικότερα η μόνη απάντηση είναι η οργανωμένη πάλη της εργατικής τάξης, που αναδεικνύει τις αιτίες της διαφθοράς, των σκανδάλων, συνολικά των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη, η νεολαία, οι γυναίκες, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά. Παλεύει για τις σύγχρονες ανάγκες. Παλεύει για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής.

Σαπίλα, διαφθορά και αντιλαϊκή πολιτική πάνε μαζί.

Η Εκτελεστική Γραμματεία ξεκαθαρίζει και τονίζει ότι η προκλητική αποσιώπηση των συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ και της απεργίας στις 13 Φλεβάρη από τα ΜΜΕ, θα απαντηθεί όχι μόνο με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, αλλά με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ του δικαιώματος στην ενημέρωση και προβολή της πάλης των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.