Σήμερα 24 Φλεβάρη σίγησαν οι εργοστασιάρχες και τα εργοστάσια τους

Δημοσιεύτηκε στις

               Σήμερα 24 Φλεβάρη σίγησαν οι εργοστασιάρχες και τα εργοστάσια τους. Σίγησαν η κυβέρνηση και τα φερέφωνα της. Σίγησαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλοεργολάβοι της ενημέρωσης μαζί με τους καλοπληρωμένους μεγαλοδημοσιογράφους τους.

              Και μίλησαν οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες της χώρας μας. Μίλησαν οι νέες και οι νέοι της χώρας μας. Μίλησαν με τα αιτήματα, με τα συνθήματα, με την φωνή του ΠΑΜΕ. Με σύνθημα «καμιά θυσία για την πλουτοκρατία».

               Πλημμύρησε όλη η πλατεία της Ομόνοιας, οι γύρω δρόμοι από χιλιάδες εργάτες και εργάτριες, νέους και νέες, άνεργους, συνταξιούχους, μετανάστες. Ακόμη αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ. Δίπλωσε η πορεία. Συναντήθηκαν η κεφαλή της με το τέλος της.

Και έδειξαν ένα μέρος της δύναμης τους. Ένα δείγμα του τι θα γίνει αν όπως λέει ο ποιητής «ξυπνήσεις μονομιάς θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

               Το ΠΑΜΕ πατώντας πάνω στη νέα αυτή μεγάλη και επιτυχημένη κινητοποίηση του θα κλιμακώσει τη δράση του, ώστε να γίνουν οι αγώνες των εργαζομένων ο μόνιμος εφιάλτης της κυβέρνησης και του κεφαλαίου με επόμενο μεγάλο σταθμό τα συλλαλητήρια στις 8 Μάρτη.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

00:09:42

Παρέμβαση του Χρ. Καραχρήστου, στο Ρ/Σ Fm100 για την κινητοποίηση της ΕΝΙΘ στο νοσοκ.Παπανικολάου(AUDIO)

Για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και την κινητοποίηση της ΕΝΙΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου»...

Άρθρο του Βασίλη Πετρόπουλου για τη ΔΕΘ στην εφημερίδα Ντοκουμέντο

Οι εξελίξεις ξεσκεπάζουν με τον πιο προκλητικό τρόπο τα ψέματα της κυβέρνησης και του...

Άρθρο του Μάρκου Μπεκρή για τη ΔΕΘ στην ιστοσελίδα News24/7

Στις 5 Σεπτέμβρη η Θεσσαλονίκη θα γίνει το σημείο συνάντησης χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών,...