ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟ

0
image_pdfimage_print

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, θρηνεί για τον πρόωρο θάνατο του στελέχους του και άξιου αγωνιστή του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος Δημήτρη Χαρού. Εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένειά του.

Ο συναγωνιστής μας Δημήτρης, τίμησε την τάξη του, την εργατική τάξη, πρωτοστατώντας σε όλους τους αγώνες, σε όλες τις κινητοποιήσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και αναπτύσσοντας αξιόλογη συνδικαλιστική δράση από τη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Λιθογράφων και Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου .

Με τη στάση και τη δράση του για τα καθημερινά προβλήματα, στην προοπτική μιας δίκαιης κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, υπηρέτησε επάξια τις αξίες, τα οράματα και τα ιδανικά της εργατικής τάξης. Σήμερα φεύγει σε μια στιγμή κρίσιμη για τα δίκια της τάξης του. Σε μια στιγμή που το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ευρωπαϊκής Ένωσης, κομμάτων του ευρωμονόδρομου και άλλων παραγόντων, εξαπολύουν μια πρωτοφανή επίθεση σε όλους τους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα. Σε μια στιγμή που η απουσία του δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό στο μέτωπο της εργατικής λαϊκής αντεπίθεσης μας.

Έχοντας συναίσθηση και πλήρη επίγνωση της όλης κατάστασης και της δικής του επιθυμίας θα τον τιμάμε το συναγωνιστή μας Δημήτρη, στρατευόμενοι όλο και περισσότεροι στην υπόθεση για την οποία έζησε. Θα τον τιμάμε με ταξικούς δυναμικούς αγώνες για να γίνει πράξη το σύνθημα μας: νόμος είναι το δίκιο του εργάτη που και ο ίδιος ο συναγωνιστής μας Δημήτρης βροντοφώναζε στα συλλαλητήρια και στις πορείες.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.