Όλοι στα Συλαλλητήρια στις 17 Μάρτη

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τους εργαζόμενους να πάρουμε όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 17 Μάρτη. Να βάλουμε τις βάσεις για την κλιμάκωση του αγώνα για την απεργία στις 2 Απρίλη.

Δεν παλεύουμε απλά για ένα ακόμη συλλαλητήριο. Παλεύουμε για να οργανώσουμε περισσότερους εργαζόμενους στα συνδικάτα, να βοηθήσουμε ώστε περισσότεροι να παλέψουν με το πλαίσιο διεκδικήσεων του ΠΑΜΕ.

Να απευθυνθούμε στους κλάδους, στις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους εργαζόμενους που προβληματίζονται, κάνοντας ειδική προσπάθεια σε εργαζόμενες γυναίκες, σε νέους εργαζόμενους και μετανάστες. Κανένας αγωνιστικός συνδυασμός, ψηφοδέλτιο που δρα μαζί με το ΠΑΜΕ να μη μείνει χωρίς ευθύνη, χρέωση και σχέδιο δουλειάς. Το κάθε συνδικάτο να έχει το μαζικό μπλοκ του, τα συνθήματά του, την περιφρούρησή του, την εμφάνισή του, την πειθαρχία και τη ζωντάνια του. Με σχέδιο να απαντάει στην προσπάθεια απολύσεων, δουλειάς τριών ημερών, μείωσης μισθών.

Το σύνθημά μας είναι: Κινητοποιούμε όλες τις δυνάμεις. Κανείς να μη μείνει στο σπίτι. Κατεβάζουμε στο συλλαλητήριο όλη την οικογένεια. Ο καθένας να φέρει μαζί του γυναίκες, παιδιά, άνεργους, απολυμένους.

Οι συντονιστικές επιτροπές στις γειτονιές να βγουν παντού, να μιλήσουν, να ξεσηκώσουν τον κόσμο με ντουντούκες. Να ενημερώσουν τον κόσμο με αφίσα. Στους χώρους δουλειάς το πρωί και μετά σπίτι το σπίτι.

Οι δυνάμεις του δικομματισμού, του ευρωμονόδρομου έχουν βαριές ευθύνες και έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε τη στάση τους στους εργαζόμενους. Να βοηθήσουμε να απαλλαγούν από αυτές τις δυνάμεις. Να ξεμπερδέψουν με τις δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού που συνεταιρίζονται με τον ΣΕΒ και βάζουν πλάτη να ξεπεράσει το κεφάλαιο την κρίση του, φορτώνοντας τα βάρη στους εργαζόμενους.

Δεν πρέπει να αφήσουμε να καπηλεύονται τον αγώνα οι δυνάμεις εκείνες που είναι υπεύθυνες για την κατάσταση της εργατικής τάξης, της νεολαίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30 Π.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.