H Γ.Σ.Ε.Ε συνεχίζει τον άθλιο υπονομευτικό ρόλο της

Δημοσιεύτηκε στις

 

Ενώ η κυβέρνηση έχει αποβάλλει και το τελευταίο «φύλο συκής» και σε πλήρη συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη με τούς ντόπιους και ξένους καπιταλιστές και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς έχει εξαπολύσει την πιο βάρβαρη επίθεση των τελευταίων 10ετιών ενάντια στους εργαζόμενους και στα πλατιά λαϊκά στρώματα, η Γ.Σ.Ε.Ε συνεχίζει τον άθλιο υπονομευτικό ρόλο της.

Στην απεργιακή της ανακοίνωση για την απεργία στις 24 Φλεβάρη δεν υπάρχει κυβέρνηση πού ψηφίζει και προωθεί την αντιλαϊκή βαρβαρότητα. Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση πού συμφωνεί και επαυξάνει σε αντιλαϊκά μέτρα. Δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκή Ένωση και ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί. Δεν υπάρχει κεφάλαιο πού την κερδοφορία του εξασφαλίζει η κυβέρνηση του Π.Α.Σ.Ο.Κ με την πολιτική της.

Υπάρχουν γενικά και αόριστα «αγορές». Αγορές πού πιέζουν την καλή μας κυβέρνηση πού δεν αντέχει στις πιέσεις και υποχωρεί.

Η αθλιότητα της εργατικής αριστοκρατίας πού στήριξε όλες τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις των προηγούμενων 10ετιών δεν έχει μέτρο, δεν έχει σταματημό, δεν έχει πάτο.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 24 Φλεβάρη, στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 12 το μεσημέρι, με τα αιτήματα και τα συνθήματα του Π.ΑΜ.Ε .Το άδειο για μια ακόμα φορά πεδίο του Άρεως θα είναι η απάντηση των εργαζομένων σε αυτή την ξεπουλημένη εργατική αριστοκρατία.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

00:02:27

Βίντεο με στιγμιότυπα από την συγκλονιστική απεργία της 30ής Οκτώβρη που έγραψε ιστορία!

Εικόνες αγώνα, ταξικής και διεθνιστικής αλληλεγγύης, με το σύνθημα που ένωσε εργαζόμενους σε 113...

Το θάψιμο από τα ΜΜΕ δεν μπορεί κρύψει την ιστορική απεργία των λιμενεργατών

Σε 113 λιμάνια, σε πέντε ηπείρους, οι λιμενεργάτες έστειλαν ένα μήνυμα που γράφτηκε στην...

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής...